Priser

Mine kundskaber og tilbud


Herunder kan du læse mere om hvad jeg kan og hvilke tilbud jeg har til dig.
Hvis der ikke er et tilbud der passer til din ide er du velkommen til at skrive, hvorefter jeg laver et specielt tilbud til dig.

Hvad kan jeg?


Efter (næsten) et årti i branchen lærer man en masse ting, jeg har derfor en bredvifte af redskaber og viden der kan bruges til dit projekt.
Herunder kan du se nogle af de ting jeg kan, du kan klikke på hvert logo og læse mere om hvad det er og hvad det bruges til. Hvis du ikke har lyst til at læse, kan du også skrive til mig, så finde vi i fællesskab det bedste til lige præcis din ide.

HTML CSS JavaScript TypeScript Angular React NodeJS Sass Firebase Wordpress jQuery MySQL PHP Dart Flutter C-sharp Xamarin

Læs mere her.

Hosting

Eje eller Leje?

Jeg tilbyder både køb og leje af hjemmesider, hvad der er bedst for dig afhænger meget af hvad du skal bruge siden til og hvordan du vil bruge siden. Uanset om du køber eller lejer en hjemmeside ved mig, køber jeg og administere domænenavnet for dig[1]. Så har du lidt mindre administativt arbejde at tænke på.


Eje

Køb af domæne er til dig som ved hjemmesiden skal køre i længere tid, og ville have fuldkontrol over den efterfølgende. Jeg ville stadig være tilgængelig for nye ændringer osv.

999,-

/førstegangsydelse

Leje

Leje af domæne er til dig som enten ville prøve at have et domæne, eller som heller vil fokussere på din virksomhed mens jeg tager mig af hjemmesiden.

299,-

/md

Hjemmesider

Statisk vs Dynamisk

Jeg tilbyder både statiske og dynamiske hjemmesider. Forskellen på de to er hvordan indholddet af din hjemmeside bliver dannet. På en statisk hjemmeside er indholdet statisk. Altså indholdet vil ikke kunne ændre sig på samme måde som en dynamiske, når en bruger f.eks. logger ind. En dynamisk hjemmeside vil der imod kunne indeholde log-ind systemer og brugergenereret indhold.


Statisk

Statiske hjemmesider bygges normalt direkte i HTML (HTML5), statiske hjemmesider kan derfor gøres mindre og hurtigere at indlæse. Da statiske sider er skrevet direkte i HTML vil de også være upåvirkede af server- og CMS-opdateringer.

249,-

/timen

Dynamisk

Dynamiske hjemmesider bygges (som reglt) med et content management system (CMS), f.eks. WordPress. I en dynamisk hjemmeside vil der kunne være log-ind systemer eller blog sider som automatisk opdatere når nye blog opslag bliver lavet.

299,-

/timen

Desktop program

Vil du have et computerprogram man installere så det virker offline og online? Så er dette hvad du skal bruge. Jeg tilbyder at lave programmer som virker på alle operativ-systemer[2].
Programmet vil blive lavet med et lækkert design som kan matche din hjemmeside eller noget helt andet. Det ville være muligt at programmet kan trække data fra en database, så der kan laves log-ind systemer og meget mere.

350,-

/timen

Mobil app

Har du en genial ide til en mobil app? Så kan du få den udført lige her, jeg tilbyder at lave mobil apps, der vil fungere på både iOS og Android.
Appen vil blive lavet i Googles nye programmerings sprog, som er lynhurtig og med et super lækkert design.

500,-[3]

/timen

PC reperation

Som noget nyt tilbyder jeg at reinstallere eller rense computere af virus osv. Hvis computeren skal reinstalleres kræver det at man har en licens til det pågældende operativsystem, hvis du ikke har en er der mulighed for at købe en gennem mig uden ekstra betaling.

200,-

/per gang

Fodnoter

[1] Hvis dette ønskes, hvis du vælger at opsige et leje eller ville have fuld kontrol over domænenavnet vil det blive overdraget.
[2] "Alle" omfatter, men er ikke begrænset til: Windows, MacOS & Linux.
[3] Eksklusiv Google & Apple certifikater, mere infomation fås ved kontakt.